Ramush Haradinaj zgjedhet me 61 vota Kryeminister i Kosoves

Me 61 vota per, 1 kunder, dhe asnji apstenim, Kuvendi i Republikes se Kosoves e voton Qeverine me ne krye Ramush Haradinaj.

Ky asht kabineti i Qeverise Haradinaj, tash pritet votimi (foto)

Mandatari per Qeverine e Kosoves Ramush Haradinaj ka zbulue kabinetin e tij qeveritar.