Shihne momentin kur policia arreston nji të dyshuem në Barcelonë (video)

Ma s’paku 13 persona janë vra dhe dhjeta të plagosun kur nji kerr në Barcelonë u përplas në nji turmë të kambësorëve.

Policia ka ba të ditun se asht arrestue nji i dyshuem për sulmin në Barcelonë, shkruen El Pais.

Policia e Barcelonës ka thanë se sulmi asht terrorist.