LIVE: Seanca ka fillue, PAN’i po mungon në seancë (video)

Tashma ka fillue seanca e Kuvendit, dhe Adem Mikullovci po e udhëheqë seancën por koalicioni PAN ende nuk ka mbërri ne seancë.

Deputetët e koalicionit fitues të zgjedhjeve PDK-AAK-Nisma (PAN) ende nuk kanë hy në sallëne Kuvendit.

Seanca konstituive e legjislaturës së gjashtë të Kosovës ishte dashtë me fillue n’orën 10:00, por ka fillue vonesa seancë. Mbetet të shihet në këtë seancë a ka m’ zgjedhë Kryetari i Kuvendit dhe kryesia e re.