LIVE takimi konsultativ për seancën e ardhshme (video)

Po mbahet takimi konsultativ me kryesuesin e seances Adem Mikullovci.

Ne kete takim po marrin pjese, koalicioni PAN, dhe te tjeret por po mungojne perfaqesuesit e Vetevendosjes.

Per ma shume shihne videon e maposhtme.