LIVE: TV Rrokum me edicion ekskluziv për procesin zgjedhor

Sot mbahen zgjedhjet e parakohshme ne Kosove.

Televizionit Rrokum ka fillue me transmetim live prej ores 07:00h ne nji transmetim qe ka me qene maratonik gjate tane dites.

Ekipet kujdestare te TV Rrokum kane me qene ne sherbim te shikuesve gjate tane procesit dhe mbas tij.