Lunacek i shpreh ngushëllime familjes së Bajram Rexhepit

Raportuesja për Kosovën në Bashkimin Europian, Ulrike Lunacek, i ka shpreh ngushëllime familjes së ish-Kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi, i cili ndrroi jetë dje.

Lunacek u ka shpreh ngushëllim familjes dhe shoqnisë së Bajram Rexhepit, ish-Kryeministrit të Kosovës.

“Shpreh ngushëllim të sinqertë familjes dhe shoqnisë së ish-Kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi; do të na mungosh me pikëllim si nji pro-europian”, ka shkrue Lunacek në Twitter.