Magjia nuk shkon mirë, qe çka i ndodh në transmetim direkt prezentueses

Shikuesit televizivë mahniten gjithnji nga hilet e magjistarëve.

Por, nji shfaqje jo edhe aq e magjishme në Poloni mori nji zhvillim tepër të dhimbshëm, mbasi magjistari pa dashje e shpoi tej për tej dorën e prezentueses së nji programi televiziv në transmetim të drejtpërdrejtë.

Në pamje doket prezentuesja e emisionit të mëngjesit Marzena Rogalska, 46 vjeçe, e cila mban nji letër në dorë, tue u ba gati për provën që i kishte pregaditë gjysëfinalisti i Poland’s Got Talent.

https://www.youtube.com/watch?v=9ADkkrw7b5E

Por pamjet e mëposhtme në foto dhe videi tregojnë zhvillimin dramatik.