Maloku: Kosova drejt kryeminstrit të ‘zarfit’ (video)

“Prej sot jemi ne krize institucinale”.

Keshtu ka thane ne Rrokum Roll të TV Rrokum me Fidan Jupollin, opinionisti Albinot Maloku.

“Asht ndjesia se po perseritet periudha e erret e kohes se VLAN’it”, ka shtue ai.

Maloku ka permendë deklaratat kontradiktore te zyrtarëve te PAN rreth numrit te votave per formimin e Qeverise.

“Situata asht e ndjeshme, prandaj ka qene dashte me pase nji lloj koordinimi”, thote ai, tue shtue se, mendon qe PAN nuk i ka votat e mjaftueshme.

Maloku ne Rrokum Roll ka tregue propozimin e tij per perbamjen e qeverise se ardhshme.

“Nji Qeveri me PAN’in dhe VV, me kryeminister Albin Kurti, ku kishim me i pase bashke dy kundershtuesit, Kurti e Haradinaj”, thekson ai.

Megjithate, ai thote, qysh po shkojne rrethanat, Kosova asht drejt nji kryeministri te propozuem nga zarfi/Rrokum.TV

Shihni emisionin e plotë: