Maskat në Prishtinë, shihni pamjet e reja se qysh vjedhen paret para nji banke (video)

Dje asht raportue për nji plaçkitje para nji institucioni financiar në Prishtinë.

Në videon ma poshtë shihet qartë se si kombi (me pare) lëvizë dhe mandej të dyshuemit me maska dhe kallashnikov organizojnë këtë vjedhje spektakulare në pikë të ditës.

Vlen të theksohet se rasti ka ndodhë derisa personat zyrtarë ishin në vendin e punës në njanin prej selive qendrore të bankës “Pro Credit”.