Mbas 30 % te votave – LDK del e dyta

Demokracia ne Veprim, ne nji konference per shtyp qe e udhehoqi Ismet Kryeziu, prezentoi rezultatet e numerimit te votave, ashtu si kjo organizate joqeveritare i ka pa.

Simbas DnV, mbas 30 perqind te numerimit te votave, koalicioni PAN ka 36.9 perqind, ndersa perkunder exit-pollit te Klan Kosoves, koalicioni i dyte LDK-AKR merr 26.2 perqind dhe ka pozicionin e dyte.

Per befasi, Vetevendosje asht shume ngat me LDK-AKR dhe merr 24.7, tue u pozicionue ne vendin e trete.