Mbas 58 perqind te numerimit, kjo asht situata ne KQZ

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka numërue deri ne kete ore 58 për qind të votave.

PAN del me 36 për qind, e dyta LDK-AKR me 24.63 për qind, dhe e treta asht Vetëvendosje me 22.72 për qind të votave.