Kryesia vendos se kur ka m’u mbajt seanca e ardhshme (video)

Kryesia e Kuvendit ka vendos që seanca e ardhshme m’u mbajt javën e ardhshme, përkatësisht ditën e Hane.

Ndërsa ende nuk dihet nëse ka m’u riprocedue rishikimi i buxhetit.

Shihne live në videon e maposhtme:

 

 

Mbledhet Kryesia e Kuvendit, ky asht rendi i ditës (foto)

 

Kryesia e Kuvendit të Kosovës asht mbledh n’orët e mbramjes me kryetarët e grupeve parlamentare.

Në rend dite asht propozim-vendimi për formimin e grupeve parlamentare, caktimi i datës për seancën e jashtëzakonshme dhe pregaditjet për seancën e re.

Në mesin e pikave që pritet m’u përfshi në këtë seancën asht edhe interpelanca e Kryeministrit Ramush Haradinaj, me kërkesë të GP të LDK’s, rreth akuzave publike për Ministrin e Bujqësisë, Nenad Rikalo.

Mbledhja po kryesohet nga Nënkryetari Xhavit Haliti.

 

 

Shperndaje në: