Mbledhet PDK, kjo asht arsyeja

Kryesia e Partisë Demokratike të Kosovës dhe shumë nga deputetë të kësaj partie, janë mbledh në zyrat e partisë.

Merret vesh që në këtë takim ka me marrë  pjesë edhe kreu i PDK’s, Kadri Veseli, ndërkohë që temë e këtij takimi ka me qenë seanca e nesërme konstituive.

Asht raportue se seanca e Kuvendit mund të shtyhet mbasi Veseli nuk i ka të sigurt numrat e nevojshëm, por të cilën gja mbramë e ka hedh poshtë ne Rrokum shefi i deputeteve te PDK’s Zenun Pajaziti.

Seanca për konstituimin e Kuvendit mbahet nesër, që i bje gati 2 muej mbas ditës së zgjedhjeve.