Media turke: Kryetari i Ankara’s me deklaratë të çuditshme për Fethullah Gulen

Nuk kanë të sosun çudirat në Turqi.

Kryetari i Komunës së Ankara’s Melih Gökçek ka ba nji deklaratë të habitshme.

Ai ka deklarue se Güleni po pregaditë nji termet të madh.

Po po, termet, dhe jo në kuptimin figuativ të fjalës po në kuptimin e parë të fjalës.

Ai ka deklarue se, Güleni posedon të gjithë teknologjinë për me ba nji gja të tillë.

Deklarata e tij asht pasqyrue gjanësisht nga media, dhe nuk dihet nëse asht nji paranojë apo lojë e tij.

Burimi: http://www.samanyoluhaber3.com/yuh-artik-gokcek-haberi/1268003/