Mësohen emnat e pesë deputetëve të parë të AAK

Derisa po përfundon numërimi i votave për përqindjet e partive politike, ka fille edhe numërimi i votave për kandidatët mbrenda listave.

Telegrafi merr vesh se anëtarët e Aleancës për Ardhmëninë e Kosovës që tash dihet se sigurt se kanë me qenë deputetë të Kuvendit të Kosovës, janë: Ramush Haradinaj, Daut Haradinaj, Pal Lekaj, Teuta Haxhiu dhe Time Kadriaj.

Shperndaje në: