Mikullovci i bjen pishman, e thërret vazhdimin e seancës n’ora 15:00 (dokument)

Seanca konstituive e mbyllun nga kryesuesi i saj, si deputeti ma i vjetër, Adem Mikullovci, pritet me vazhdue gjatë ditës.

Mikullovci u ka shpërnda grupeve parlamentare ftesën për vazhdim të seancës për sot në orën 15:00.

Në vazhdim të seancës pritet m’u votue për Kryetarin e Kuvendit dhe kryesia e Kuvendit.