Momentet kur ushtria mori kontrollin e Televizionit Shtetnor Turk

Ky asht nji nga momentet kyçe të grushtit të shtetit në Turqi, momenti kur ushtria puçiste merr kontrollin e televizionit shtetnor.

Video e publikueme së fundi kallxon me detaje si ka ndodhë në mënyrë të mirë organizueme sulmi ndaj televizionit.

Ushtarët e armatosun ndërpresin transmetimin e TRT dhe largojnë më forcë stafin nga zyret e transmetimit.