Mos e humbni këtë video: Kqyreni çka ju ban taksisti, klientëve të tij

Ka qenë nji udhëtim që nuk ka me u harrue kurrë nga klientët që kanë hyp në taksin e këtij taksisti të çmendun. Por, në fakt kjo ka qenë thjesht nji hajgare e Josh Paler Lin, i cili njihet për videot e tij gazmore.

Ai asht nji komedian dhe videot e tij janë nga ma të ndryshmet, ku ma së shumti përfshijnë edhe qytetarët, të cilët bijnë pre e hajgares së tij.