MUNDESI PUNESIMI / KONKURS

IMG_0941

Televizioni Rrokum kerkon me i punesue  – 2 MONTAZHERA – me kohe te plote.

Kandidatet duhet me njofte pakon “Adobe Creative” dhe sidomos “Adobe Premiere”  dhe “Adobe After Effects”.

Kandidatet duhet me qene te motivuem dhe kreativ.

Te interesuemit te na dergojne CV ne adresen elektronike:

[email protected]