Mustafa kërkon edhe nji koalicion PDK-LDK (foto)

Marrëveshja politike mes PDK dhe LDK, do t’ishte politiko-strategjike me garanca të qendrueshme, asht shpreh Rrustem Mustafa, në prag të seancës së radhës që mbahet prej orës 10:00 e ditës së sotme.
Mustafa në facebook ka shkrue se vendi duhet me ba zgjidhje nga mbrenda, të pamvarun nga të huajt dhe entitetet që na rrethojnë.

 

Postimi i tij në facebook:

 

PËRSËRI…

Marveshje politike-strategjike: PDK-LDK…

Vendi duhet bërë zgjidhjet nga mbrenda, të pavarur nga të huajt dhe entitetet që na rrethojnë.

Ideja e marrëveshjeve politike, ofron zgjidhje mbase do të funksiononte më mirë.

Marrëveshjes politiko-strategjike mes PDK e LDK me garanca të qëndrueshme dhe kredibile.

Marrëveshja do të mundësonte zhvillim sistematik institucional!