Nanë Terezën e donin krejt, këto janë takimet e saj me personazhet botnore

Këtë të Diellë Nanë Tereza shpallet Shejtore, në sheshin e Vatikanit, nën masa te rrepta sigurie dhe në nji ceremoni madhështore.

Në fotot e maposhtme shohim se Nanë Tereza ishte nji nga personat ma të respektueme nga të gjithë, politikanë artistë dhe jo vetëm.

Nanë Tereza ka fitue dy herë çmimin Nobel për misionin e saj humanitar.

Shperndaje në: