NASA e ndalë transmetimin derisa po kalonte nji UFO?

nasa

NASA asht akuzu vazhdimisht se po mban msheft egzistencën e alienave.

Për entuziastët e teorive konspirative, kjo video asht ilustrimi ma i mirë.

Simbas tyne, NASA ndërpreu transmetimin e saj live nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar në momentin kur aty pranë kaloi nji UFO.

NASA thotë se këto janë vetëm reflektime dhe nuk ka asnji të vertetë për objekte të tjera fluturuese.

 

Shperndaje në: