Ndigjoni çka flasin Ali Ahmeti me Musa Xhaferin…kurva…killera….

ali-ahmeti-musa-xhaferi

Ne pergjimin e radhes qe publikohet ne Maqedoni, protagonistë janë kryetari i Bashkimit Demokratike për Integrim Ali Ahmeti dhe ish zavendëskryeministri i Maqedonisë Musa Xhaferi.
Në këtë audio-incizim, Xhaferi nndigjohet tue fole për nji person të tretë me emnin Meti, i cili mësohet se asht prej Tetove, ku simbas Xhaferrit, ai nuk po shkon në punë, se i vjen randë me punu. Po ashtu, flitet edhe për nji person me emnin Sadullah për të cilin thotë se ai vret njerëz.

Në audio-incizim flet Ali Ahmeti me Musa Xhaferin:

 

1: Majër, majër kjo punë
2:Po këta ke, ky Meti, ai Meti i gjatë…
1: Kush është ai Met
2: Meti bohot i ka thënë njerëzve se unë t puna nuk shkojë dhe sun e bojë punën
1:Kush është bre ai Met
2:Meti është ky që punon te Gorani, ftyrat publike ky I sportit, a e din ai djali, Meti I Tetovës,
1:Po
2:Se i vjen rand puna
1:Jo be
2:Ashtu, ashtu i kishte thanë njonit
1:Sum ka thanë gja
2: Po ai ty stë ka thanë jo po përnime kam telashë njerëzit, s’un i del zot s’un i ndihmon, s’un i informon

1:Ti e detyron hyqimetin kështu me mil
ai frigohet se ka bërë shumë…, janë mshel dyqanin me kurva, rrëspaia, me kjamete. ehhh lëvizje e madhe është linja 20 ditë, linja një 5 ditë


Allah jarabi të keqen e kiqmetiti
ku e din ai të ka përcjell në vejvodina në janar bohen gjatë muaj duhet me nejt me i pa fundi i fundit veq me i pa ku I kemi punët se pa pa tendence me e pytë Sadullahin, Sadullahi vret njerëz.

Shperndaje në: