Nesër mbledhet kryesia e Kuvendit, caktohet seanca e jashtëzakonshme

Zyra për media dhe marrëdhanie me publikun e Kuvendit të Kosovës njofton se të Mërkurën pritet të mbahet mbledhja e Kryesisë nga ku edhe ka m u vendose caktimi i datës për vazhdimin e seancës së jashtëzakonshme.

Ky asht rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mëparshme,

2. Njoftimi për formimin e grupeve parlamentare,

3. Shqyrtimi i Propozim-vendimit për formimin e komisioneve parlamentare,

4. Caktimi i datës për vazhdimin e seancës së jashtëzakonshme,

5. Përgatitjet për seancë të re:

· Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

· Koha për pyetje parlamentare,

· Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,

· Shqyrtimi i Propozim-vendimit për formimin e komisioneve parlamentare.

6. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Shperndaje në: