Njeriu ma me fat në botë: I kalojnë dy tanke të puçistëve dhe pshton!

Protestuesit që u thirrën nga Erdogani për me mbrojtë pushtetin e tij mbramjen kur u organizue përpjekja për grusht shtet, banë gjithçka për me ndalue.

Disa prej tyne u dolën edhe tankeve të grupit të ushtarëve puçist për me i ndalue ata.

Por, kjo që keni me pa në video, ka me ju lanë pa mend. Protestuesi i del tankut përpara dhe nuk ikë nga rruga edhe kur i afrohet makina ushtarake. Ai shtrihet në asfalt dhe tanku kalon mbi të, por pshton nga shtypja.

Pritni pak, kjo nuk asht e tana. Nji tank tjetër vjen sërish dhe e njajta gja përsëritet. Protestuesi pshton sërish.

Kliko me pa videon