Nji ndër njerëzit ma të pasun n’botë, kqyreni dokumentarin e Princit Alwaleed dhe ‘ të bamat’ e tij

Princi miliarder arab, Alwaleed bin Talal asht nji nder ma te pasunit e botes. Nga disa te dhana ai renditet si i 5’ti ne bote per nga pasunia.

Ai njihet me karaktere te ndryshme, tue u shfaqe ne shume raste edhe si human.

Ne nji rast ai kishte dhurue 32 miliarde euro per bamiresi, transmeton Rrokum.TV.

Shperndaje në: