Nji tjetër video tronditëse pushton internetin

Në ma pak se nji muej nji tjetër imazh trondit internetin. Këtë herë nji tjetër çift shfaqet pa ndjenja në kerr për shkak të mbidozës me heroinë.

Taylor Swartzlander, 24 vjeç dhe Haley Kirkendall, 22 vjeç janë pa të shtrimë në kerrin e tyne në West Toledo, Ohio, në nji video të postueme të Hanën.

Gjilpanat e përdoruna munden me u pa të shpërndame rreth tyne.

Shperndaje në: