Pamje e randë: Tigri sulmon gruen në Pekin

Nji grue ka vdekë dhe nji tjetër asht plagosë mbasi u sulmuen nga nji tigër.  Ngjarja ka ndodhë në Badaling Wildlife Park në Pekin kur grueja del nga kerri.

Papritun asaj i asht afrue nji tigër dhe kur ajo tentoi me kalue në anën tjetër të kerrit, ai e ka sulmue.

https://youtu.be/HsLS9Uzm5Qw

Shperndaje në: