Pamje shokuese, Acapulco turistik shëndrrohet në vendin e vdekjeve

Pamje të randa shoqnojnë turistët dhe banorët e Acapulcos. Nji nga vendet turistike ma të preferueme tashma asht shëndrrue në destinacion të frikshëm për shkak të vrasjeve të përgjakshme që ndodhin në këtë vend.

Në vitin 2015 për 100.000 banorë në këtë qytet ka pasë 111 të vdekun.  Në rrugë dhe lokale çdo ditë e ma tepër shihen trupa të përgjakun që padyshim kanë me tmerrue çdo turist të mundshëm.

Parajsa turistike e bregdeitit meksikan me nji popullsi prej 810.00 banorësh tashma listohet si nji nga qytetet ma të dhunshme në botë.
242855 242856 242857

242858

Shperndaje në: