Pamjet tragjike të vrasjes së rojës në pompën e benzinës në Sarandë (video)

Këto janë momentet kur 27-vjeçari Arqile Koçi ka qëllue dhe vra rojën e nji karburanti në hymje të Sarandës.

Pamjet kallxojnë kur autori i vrasjes shkon në pompën e benzinës dhe egzekuton me çifte, Artan Hoxhën babën e 2 fëmive.

Gjithashtu, në video janë edhe pamjet nga momentet e arrestimit të autorit dhe shokut të tij.