PAN dhe AKR merren vesh, seanca mbahet 7 shtator?

Kuvendi i Kosovës ka m’u mbledhë më 7 Shtator n’orën 10:00 për me zgjedhë Kryetarin e Kuvendit më pas edhe organet të tjera, merr vesh lajmi.net.

Gjatë kësaj periudhe dy javore PAN dhe AKR pritet me finalizue marrëveshjen për bashkëqeverisje.

Në seancën e sotme konstituive PAN deklaroi se nuk i ka votat e mjaftueshme për me zgjedhë Kryetarin e Kuvendit dhe kërkoi ma shumë se 10 ditë kohë.