PAN s’i ka numrat, mbyllet seanca me shumë paqartësi

PDK ka kërkue dy orë pauzë, por janë kundërshtue nga LDK dhe VV.

Ndërsa Kryesuesi i Kuvendit e ka mbyll seancën, ndërsa deputetët kanë dal jashtë.

Ende asht e paqartë se çka ka me ndodhë në vazhdim.