Parashikimi i Rrustem Mustafës për formimin e Qeverisë

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa – Remi, asht i bindun se në afat rekord Kosova ka me pasë qeverinë e saj.

Nëpërmjet nji shkrimi në Facebook, Remi, ka thanë se “në afat rekord mbas përfundimit te procesit zgjedhor kemi me pasë formimin e Qeverisë nga PDK dhe koalicioni fitues me kryeministër Ramush Haradinaj”.

Statusi i Remit:

Në afat rekord pas përfundimit te procesit zgjedhor do të kemi formimin e Qeverisë nga PDK dhe koalicioni fitues me kryeministër Ramush Haradinaj…
Mentaliteti me performanca të dobëta, jo krijuese dhe jo zhvillimore, në raport me interesat publike e shoqërore, do të largohen nga qeverisja…

Shperndaje në: