Pavarësia i shkruen Bushit (foto)

Ambasadorja e Kosovës Vlora Çitaku u takue me Presidentin George W. Bush në Dallas të Texasit.

Simbas njoftimit të Ambasadës së Kosovës në Washington, takimi ndodhi mbasi Kosova po i afrohet përvjetorit të dhetë të pamvarësisë së Kosovës, duhet të kujtojmë miqtë dhe aleatët tanë ma të çmuem.

Njoftimi:

”Presidenti Bush ishte ndër presidentët e parë që njohu Kosovën dhe ne jemi të nderuar ta quajmë një mik. Kosova është me të vërtetë e bekuar që ka patur mbështetjen e tij në orët tona më të përcaktuara. Ishim të përulur nga mikpritja e tij e ngrohtë dhe nga diskutimet e frytshme”.

Ne gjithashtu sigurohemi të kalojmë një mesazh nga Presidenti ynë dhe Pavarësia, fëmija i parë i lindur pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Letra e saj, së bashku me fotografitë e rrugës kryesore të Xhorxh Bushit në Prishtinë, janë shenja shumë të vogla vlerësimi nga Kosova në familjen e Bushit”.

20476104-1418451954874913-8232318214549936129-n 20479531-1418451958208246-6676130673477567776-n 20431222-1418451988208243-85383642009469002-n