Për 10 minuta krejt qyteti mbulohet me ranë….

Qyteti Guazhou i Kinës asht mbulue nga nji stuhi rane, që ka fry me shpejtësi prej 75 kilometrave n’orë.

Reja e dendun ka qëndrue mbi qytet për dhetë minuta, e ma vone asht zhduke.

Si pasojë e kësaj, asht pamundësue shikimi ku disa shofera e kane humbe kontrollin dhe kane ba aksidente, nga të cilat ka veç dame materiale.