Për certifikim në KQZ, qe sa subjekte kanë aplikue

Numri i subjekteve politike që kanë aplikue për certifikim për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale që do të mbahen më 22 Tetor asht 31.

Simbas zadhanësit të KQZ’s, Valmir Elezi, i cili tha për KosovaPress se prej këtyne 1 asht parti politike, 20 nisma qytetare dhe 14 kandidatë të pamvarurn, për kryetar komune apo për asamble komunale, në komuna të ndryshme.

Subjektet politike ose kandidatët e pamvarun kanë afat që deri në mesnatë me i dorëzue emnat me kandidatët e tyne për certifikim.