Perfundon mbledhja: Këto janë kerkesat e PAN’it

Ka perfundue mbledhja e Grupeve Parlamentare me kryesuesin e seances Adem Mikullovcin.

Ne kete mbledhje PAN ka prezentue disa kerkesa sikur jane: Kompromis per m’u zhblloku institucionet.

Kane kerkue qe para caktimit te seances ku ka m’ u zgjedhe Kryeparlamentari m’u mbajt nji mbledhje konsultative si dhe zgjedhja e Kryeparlamentarit dhe Kryeministrit m’u ba me nji pako.