Përrallore: Këtë ujvarë të bukur e gjeni n’Shqipni

Nëse ende nuk e keni vendosë dhe doni me ba nji udhëtim nëpër Shqipni gjatë këtyne pushimeve, ky asht nji sugjerim.

Kjo asht ujvara e Sotirës në Gramsh.

1-300 6-287 7-274 10-231 14-146