Peticion për dorëheqjen e Hashim Thaçit dhe Isa Mustafës

Ka nis nji peticon për dorëheqjen e Kryeministrit të Kosovës Isa Msutafa dhe presidentit të ri Hashim Thaçi.

Ky peticon ka pak kohë që ka fillu dhe janë përgjigj rreth 200 persona, për kerkim dorëheqjen e Mustafës dhe Thaçit.
Arsya për të cilën asht kriju ky peticon, asht shkaku i krizës politike në vend s’i dhe “Për nji KOSOVË ndryshe!”, asht shkru në përshkrimin arsyetues në këtë peticon.

 

Pershkrimi i plotë:

 

Për një KOSOVË ndryshe! Ne të gjith jemi deshmitarë që Kosova është në krizë politike dhe ekonomike dhe gjith kjo si pasoje e disa personave qe e shohin Kosovën si karrige dhe që e kan kapur atë për interesat e tyre personale. Papunësi, varfëri, 100 000 emigrantë, premtime te pa realizuara, marrveshje me Serbinë qe synojnë ndarjen etnike të Kosovës, Demarkacion i kufirit me Malin e Zi, korrupsion, hajni, deshtime ne integrim ne organizata internacionale (UNESCO…), dhunë policore, mungesë legjitimiteti në Kuvend… Protestë pas proteste dhe akoma asnjë ndryshim, mendimi i popullit nuk merret aspak parasyshë! Lindë pyetja: a jemi në demokraci apo në diktaturë ? Të gjithë SHQIPËTARET anë e mbanë botës janë të ftuar ta nënshkruajnë ketë peticion sëpse BASHKË BËJM NDRYSHIMIN!