Policia gjermane befasohet me flijat e shqiptarëve, por çka ndodhi në fund!

Nji familje shqiptare në Gjermani mesa duket malli i madh për flijën, ushqimin tradicional, kanë vendos që në oborrin e shtepisë së tyne me u ba flija.

Gjermanët nuk janë mësue me pa përgaditje të tillë dhe panë vetëm zjarr e tym gjithandej, andaj edhe thirrën policinë për me shkue te kjo familje dhe me pa se çfarë po ndodh.

Në këtë fotografi shihet qartë që mbasi mbërriti policia në vendngjarje, ata ndalen dhe e shikojnë se si po përgaditet flija e shqiptarëve, e madje edhe u pranuen si mysafir nga shqiptarët.

 

2-flijattt