Presidenti Obama mban fjalim, por qe çka ban kjo police!

Jo krejt u impresionuen nga fjalimi i Barack Obama në Dallas, ku ai foli për vështirësitë, me të cilat përballet policia dhe paragjykimet raciale në Shtetet e Bashkueme të Amerikës.

Këtë police bionde, e cila ishte e ulun mbrapa Presidentit, e ka nxanë gjumi. Padyshim, ajo arriti me ‘vjedhë’ pak momente fame.

Fjalimi që po mbante Obama ishte nji formë homazhi ndaj pesë oficerëve të policisë që u vranë mbrenda natës gjatë sulmit racist me snajper.

https://youtu.be/7fZsA5J7AeU