Presidenti Thaçi: Kosova, e gatshme për transformimin e FSK’s

Hashim Thaçi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka vlerësue shumë të randësishëm Samitin e Karta e Adriatikut “US-Adriatic Charter” (A5), për paqen dhe stabilitetin në rajon.

Thaçi në intervistën dhanë RTK’s mbas Samitit tha se, vetë prezenca e zavendëspresidentit amerikan, Mike Pence, tregon për randësinë që ka ky samit për paqen dhe stabilitetin e rajonit.

Po ashtu, presidenti kosovar tha se, Kosova tashma asht e gatshme për transformimin e FSK dhe integrimin në NATO.