Prof. dr. Besim Spahić: Qe kush janë kroatët me origjinë të pastër shqiptare në Kroaci (video)

Prof. dr. Besim Spahić, doktor i shkencave të komunikologjisë dhe shkencave politike në Universitetin e Sarajevës në nji ligjeratë të tij ka numërue se shumë personalitete publike dhe politike në Kroaci, që njihen si kroatë kanë origjinë të pastër shqiptare.

Ai ka përmendë emna ministrash, deputetësh, kryetarë të komunave bregdetare siç asht Zara, që janë me origjinë të pastër arbneshe.

Por, ai shkon ma tej tue thanë se edhe shumë personalitete botnore janë me origjinë shqiptare. /INA

 

https://youtu.be/GzLsUf_QyTU

Shperndaje në: