Publikohen pamjet, kështu kanë hy në takim Thaçi e Vucic (video)

Më ndërmjetësimin e Bashkimit Europian, Përfaqësueses së Naltë, Federica Mogherini, asht zhvillue sot takimi në mes të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vucic.

Portali i Bashkimit Europian ka lshue pamjet e takimit që u zhvillue në mes të Presidentëve në Bruksel, takim ky për dialogun midis Prishtinës dhe Beogradit.