Qe cilët janë mbiemnat ma të përdorun në Shqipni

Mbiemni “Hoxha” kryeson listën e mbiemnave ma të përdorun në Shqipni.

Në nji listë të publikueme nga nji prej faqeve ma të mëdha të statistikave në të gjithë botën, “Forebears”, mbiemnat ma të përdorun në Shqipni janë Hoxha, Gashi dhe Krasniqi.

“Forebears” sjell në nji listë 198 mbiemnat ma të përdorun e nëse klikoni mbi nji mbiemër do të gjeni origjinën dhe disa fakte interesante rreth tij.

 

Shperndaje në: