Qe n’sa ora mbahet mbledhja e Qeverisë

Mbledhja e Qeverisë së Kosovës ka me u mbajtë sot me fillim në orën16:00.

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka me marrë pjesë në mbledhjen e Qeverisë, në të cilën ka me u debatue dhe miratue programi i Qeverisë së Kosovës 2017-2021.