Qe qysh doket vendi ku pushojnë miliarderat!

Ky asht nji ishull ku shkojnë miliarderat kur duen me u largue nga zhurmat dhe stresi.

Ishulli Hayman gjendet në zemër të barrierës koralore në Australi dhe preferohet nga emna të tillë si Johnny Depp apo Oprah.

Në ishull shkohet me jaht, helikopter ose hidroplan.

Resorti i asht nënshtrue nji rikonstruksioni që ka kushtue 80 milionë dollarë.

Resorti ka 160 dhoma dhe gjashtë restorante.

Çmimet nisi nga 850 deri në 12 mijë dollarë nji natë.

1-261 2-255 3-257 4-254 5-252 6-249 7-242 8-228 10-206

12-161 14-127

Shperndaje në: