Qe qysh reagon beba kur e sheh veten për herë të parë në pasqyrë!

Kjo video po ban xhiro në internet.

Nuk do ta besoni reagimin e kësaj vajze të vogël e cila ri mbapa pasqyrës.

Vajza e vogël, nuk mund ta besonte se kishte përpara dikë që lëvizte në të njajtën kohë si ajo.

Vogëlushja doli për herë të parë para pasqyrës, dhe shikonte e habitun dhe e gëzueme në të njajtën kohë.

Ajo godet kokën në përpjekje që ta ketë sa më afër “vajzën” që e ka perballë.

“Kjo asht vajza jonë. Menduem se do të ishte e kandshme me ja tregue pasqyrën. Ashtu edhe doli”, asht komenti që kanë shkrue prindit finlandez në postimin e bamë në “YouTube”.