Qe sa pare ofron Turqia për 23 pjestarët e ISIS

turkiisis

Ministria e Mbrendshme e Turqisë ka njoftu se ofron 14 milionë dollarë për ndonji informacion për 23 pjesëtarë të Shtetit Islamik e që dyshohet se kanë organizu sulme në këtë vend.

Listës i prinë İlhami Balı, Mustafa Dokumacı dhe Yunus Durmaz, për të cilët ofrohen 4 milionë lira turke.

Shperndaje në: