Qendrim Gashi për ambasador n’Francë. Intervistohen edhe të tjerët

qendrimgashi

Matematikani Qendrim Gashi do të emnohet si ambasador i Kosovës në Francë.

Ky asht informacioni që ka siguru nga burimet e saj Agjencia e Lajmeve KosovaPress.

Gashi në këto momente asht tue u intervistu nga Komisioni Parlamentar për Punë të Jashtme.

Komisioni Parlamentar për Punë të Jashtme asht tue intervistu edhe Ramiz Lladrovcin për ambasador në Tiranë, Skënder Durimishin për ambasador në Podgoricë dhe Lulzim Hiseni për ambasador në Kanada.